Jan van Hout Tegelwerken

Jan van Hout Tegelwerken, gevestigd in Boekel. Is een relatief klein tegelzetbedrijf, dat puur is gespecialiseerd in het verwerken van wandtegels, vloertegels, mozaïek, natuursteen enz. kortom alles wat met tegels gemaakt kan worden.
Onze klanten bestaan voornamelijk uit mensen die van hun tegelwerk een stukje vakwerk verwachten.

Aannemers, Woningbouwverenigingen, bedrijven en vele particulieren hebben de weg naar ons al gevonden en maken veelvuldig gebruik van onze diensten.
Wij kunnen ons bogen op een jarenlange ervaring en zijn daarom in staat u te voorzien van vakkundig advies in het verwerken en aanbrengen van alle soorten tegelwerk.
U kunt bij ons terecht voor alle tegelwerk of het nu gaat om betegelen met moderne materialen of om het zogenaamde traditionele tegelwerk.
Ook speciewerk op wanden en vloeren dat door velen in deze tijd als kunst wordt gezien is voor ons geen probleem.
Bij deze methode wordt het tegelwerk in een keer aangebracht op de ruwe ondergrond (beton, metselwerk) op de wand en vloer eventueel met plaatsing van vloerverwarming.

Het zogenaamde lijmwerk wordt door velen gezien als een "doe het zelf klus" maar geloof ons ook hier komt veel handigheid en vakkennis bij kijken. Ook dit werk is door de jaren heen uitgegroeid als een specialisme, mede hierdoor zijn er de laatste jaren producten op de markt gekomen waar met de tegels mee kan verwerken.
Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren welke methoden te gebruiken in uw ruimte.